Adacami İlkokulu

Vizyon: Atatürk İnkılâp, ilke ve Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan yurttaşların yetiştirildiği;Karşılıklı saygı, sevgi ve güven ortamında sürekli iyileştirmenin sağlandığı, öğrenci odaklı bir eğitim-öğretimin yapıldığı, muhakeme gücü yüksek, ufku açık, toplumun kalitesini yükseltmeye çalışan bireyler yetiştirerek, Türkiye’nin çağdaş uygarlık düzeyi üzerine çıkmasına katkıda bulunacak bir eğitim-öğretim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar yetiştirmek;Dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; Üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen, ayrıca daha sonraki gelişimi için gerekli becerilerin farkında olan ve buna süreklilik kazandırabilen öğrenciler yetiştirmek görevimizdir.

Başarılar: Cumhuriyet Bayramı Şiiri Yarışması İlçe İkinciliği-2014 10 Kasım Şiir Yarışması İlçe Birinciliği -2014 Cumhuriyet Bayramı Şiiri Yarışması İlçe Birinciliği-2015

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzun Perşembe Etkinlikleri Altında her perşembe günü son saat bir sınıfımız tarihe yön vermiş büyük şahsiyetleri tanıtıcı çalışmalar yapmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuz ilkokul statüsündedir. Okulumuzda lojman bulunmamaktadır.

WEB - https://adacamiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ADACAMİ MAH. ADACAMİ 3 SK. ADACAMI İLKOKULU BLOK NO 3 GÜNEYSU / RİZE

Yerleşim Yeri - Adacami Mah. Güneysu/RİZE

Adres - ADACAMİ MAH. ADACAMİ 3 SK. ADACAMI İLKOKULU BLOK NO 3 GÜNEYSU / RİZE

Ulaşım Ulaşım Adacami Mahallesi dolmuşları ile her 15 dakikada bir sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il Merkezine 12 km, ilçe merkezine ise 2 km uzaklıktadır