Abdurrahman TURAN - Okul Müdürü

Abdurrahman TURAN - Okul Müdürü

1978 Yılında Rize de doğdu.

1989 Yılında Adacami İlkokulundan, 1996 Yılında Çayeli İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

1997 Yılının Eylül ayında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam Hatip olarak memuriyete başladı. Sivas Merkeze bağlı çeşitli köy ve mahalle camilerinde görev yaptıktan sonra Rize ili Çayeli ilçesi Buzlupınar köyü camiine tayin olundu.

2004 Yılında Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

2004 Yılının Kasım ayında kurumlar arası geçişten yararlanarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak Mardin Kızıltepe’ye atandı.

2006 Yılında kısa dönem er/erbaş olarak İzmir ve Yalova’da bahriye sınıfında askerlik hizmetini tamamladı.

2007 Yılında Rize Çayeli Büyükköy İlköğretim okuluna tayin olundu.

2009 Yılında Rize Güneysu Ulucami İlköğretim okuluna tayin olundu. Görevlendirmeyle Güneysu Osman Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri öğretmeni olarak göreve başladı.

 2011 Yılında branş değişikliğine başvurarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğinden İHL Meslek Dersleri öğretmenliğine geçiş yaptı. Bu tarihten sonra yine 1 yılı görevlendirme, sonrası kadrolu olmak üzere Güneysu Osman Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı.

2014 Yılı itibariyle yeni açılan Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak göreve başladı. 2014 Yılında işletme anabilim dalında tezsiz Yüksek Lisansını tamamladı.

2018 Yılı itibariyle AÖF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2023 Yılı iti itibariyle Güneysu Adacami İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı. Halen bu görevini sürdürmektedir.

Evli, 4 çocuk babası.